Orkide beskoeret

Logo udafvolden

Støttegruppe

Vil du være med i en støttegruppe for voldsramte kvinder?

Støttegruppen er for kvinder i alle aldre, som er eller har været i et voldeligt forhold.

Gruppen ledes af mig, Lone Keller. Jeg er selv tidligere voldsramt, men er kommet godt ud på den anden side. Jeg bruger i dag min faglige og personlige viden til at hjælpe andre voldsramte kvinder.

Er du en af de 33.000 kvinder, der årligt udsættes for vold? Så er du velkommen til at deltage i støttegruppen. Gruppen er en åben gruppe. Det vil sige, at nye deltagere er velkomne. Vi mødes i trygge rammer på tirsdage hver tredie/fjerde uge klokken 16.30-18.00.

 

Pris per deltager per gang er 100 kr.

Sted: Vesterbrogade 46, 2. sal, København V 

 

Vil du være med i støttegruppen - Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os starte med en uforpligtende snak. Du kan også kontake Lone Keller via denne kontaktformular

 

En støttegruppe er et fællesskab

At være en del af en støttegruppe er ikke behandling. Det er et fællesskab, hvor du sammen med andre kan tage hånd om de problemer, der fylder i din hverdag. Du får ro og overskud til at skabe trygge rammer for dig selv og dine eventuelle børn.

Alle der deltager i gruppen har tavshedspligt i forhold til, hvem der deltager, og hvad der sker i gruppen Det er nødvendigt for, at deltagerne kan føle sig trygge i forhold til at snakke om de alvorlige ting, der sker i deres liv. Hvis du ønsker det, kan du også være anonym.

Derfor kan en støttegruppe hjælpe

Måske lever du, som mange andre voldsramte kvinder, et ensomt og isoleret i dit voldelige forhold. Du får ikke talt med nogen om din situation. Det kan tage tid at erkende, at du er voldsramt. Men du er ikke alene.

I støttegruppen kan du:
• Bryde tavsheden og få mere ro i sindet
• Finde tryghed og forståelse sammen med ligesindede og dele din historie
• Høre andres historie og fortælle din
• Komme ud af ensomheden

Den genkendelse og indbyrdes forståelse, der kan opstå i en støttegruppe, kan give dig en følelse af ikke at være alene. Det skaber mulighed for udvikling og handlekraft i forhold til at løse problemer i dit liv.

Når du er en del af en gruppe, er der nogen, som lytter til DIG. Det gør det lettere at få sat ord på dine tanker, så du bedre kan overskue din situation.

Vil du være med i støttegruppen - Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os starte med en uforpligtende snak. 

Du kan også kontake Lone Keller via denne kontaktformular