Orkide beskoeret

Logo udafvolden

Om Lone Keller

Jeg hedder Lone Keller. Jeg er privatpraktiserende psykoterapeut MPF, der har gjort det til mit speciale at hjælpe voldsramte kvinder videre til et liv uden vold.

Jeg har selv to voldelige forhold bag mig. Derfor ved jeg, hvad det er for mekanismer, der gør det svært for dig som voldsramt kvinde at sige stop. Jeg ved, hvorfor du ikke bare går fra den mand, der slår, håner og ydmyger dig.

Det er nu 16 år siden, jeg satte punktum for voldelige mænd i mit liv.

 

Terapi blev mit vendepunkt

Derfor ved jeg, at det gør en forskel at søge hjælp. For mig blev terapien et vendepunkt. Her lærte jeg både at forstå og acceptere mig selv. Jeg opdagede, at jeg havde valgmuligheder og lærte at sætte grænser. Det gav mig styrke og mod til at handle og komme videre i livet.

 

Jeg har praktiseret siden 2005. Jeg arbejder ud fra en seriøs og etisk grundholdning, hvor du er i centrum og tavshedspligt er en selvfølge.

 

Lever du, eller har du levet i et voldeligt forhold, som du gerne vil lægge bag dig? Jeg kan hjælpe dit til et liv uden vold - Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os starte med en uforpligtende snak. Du kan også kontake Lone Keller via denne kontaktformular

 

Uddannelse

2001-2005 - Uddannet psykoterapeut på PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center med afsluttende eksamen og diplom.

Uddannelsen tager fire år og er blandt de første private psykoterapeutuddannelser i Danmark, der er officielt evalueret af Danmarks Evalueringsinstitut Reflektor.nu. Den opfylder ligeledes de 12 ministerielle kvalitetskriterier, der er beskrevet af Social-, sundheds- og undervisningsministeriet.

Egenterapi var obligatorisk under hele uddannelsesforløbet.

 

Efteruddannelse

Mine kvalifikationer holder jeg ved lige ved løbende at efteruddanne mig og modtage supervision og gå i egenterapi.

 

2009-2010 – Efteruddannelse i chok/traume terapi med overbygning fra Skolen for Psykosomatik v/ psykolog Ulla Rung Weeke.

2010 – 2012 - Efteruddannelse i Analytisk Psykoterapi godkendt af Jung Instituttet, København.

Derudover er jeg frivillig rådgiver i Frivilligcenter Herlev - Kontaktstedet .

Fra 2008 - 2012 var jeg formand for Psykoterapeutisk Forum, der blev nedlagt i efteråret 2012.

 

Lever du eller, har du levet i et voldeligt forhold, som du gerne vil lægge bag dig? Jeg kan hjælpe dit til et liv uden vold - Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os starte med en uforpligtende snak.

 

Du kan også kontake Lone Keller via denne kontaktformular