Orkide beskoeret

Logo udafvolden

Derfor hjælper terapi

At finde styrken og kræfterne til at komme ud af at et voldeligt forhold kan for de fleste voldsramte kvinder være rigtig svært.

Måske er du slet ikke klar over, hvor alvorlig en situation, du befinder dig i. Måske har din følelse af afmagt fået dig til at træde ind i en verden af fornægtelse.

At være i et voldeligt forhold nedbryder dit selvværd, din identitet og dit helbred. At fortsætte dine mønstre uden at forstå, hvad det er for mekanismer, der ubevidst styrer dig, er i længden en stor smerte og spild af et godt liv. Det er dig, der betaler prisen. Men du kan få genoprettet din selvforståelse, så du kan ændre adfærd og få et bedre liv i fremtiden.

 

Terapi hjælper dig til at undgå gentagelser

Terapi kan hjælpe dig videre til et liv uden vold og hjælpe dig, så du undgår gentagelser. Terapi kan give dig plads og ro til at finde ud af, hvad der foregår i dig, og hvorfor du føler og handler, som du gør. Fordelen ved at henvende sig til en terapeut er, at du kommer til at tale med en person, der forholder sig objektivt og professionelt til din historie. Her kan du tale frit uden fordømmelse.

Jeg har selv to voldelige forhold bag mig, for jeg søgte ikke hjælp efter det første voldelige forhold. Det er nu 13 år siden, jeg lagde mine voldelige forhold bag mig. Min viden og erfaring bruger jeg i mit arbejde som psykoterapeut, når jeg hjælper voldsramte kvinder tilbage til et liv uden vold.

Sammen genfinder vi dine ressourcer og ændrer det, der har begrænset dit liv, så du får skabt balance, valgfrihed og glæde i dit liv.

Det vil styrke dig at "lære dig selv af kende" og få indsigt i "hvem du egentlig er". Lidt efter lidt vil du få det meget bedre med dig selv.

Hos mig lærer du at sætte grænser. Du lærer hvad vil du være med til og hvad vil du IKKE være med til. I et forhold med en mand, der spiller på alle tangenterne for at opnå, hvad HAN vil, kan du let komme til at lade dig forføre og det dræner dig for energi. Jeg lærer dig  at stå fast ved dine meninger og at DU er OK, som du er..

 

Sådan foregår terapien

Terapien er din. Det er dig, der vælger, hvad vi skal tale om. Du bestemmer også hvilke øvelser, vi eventuelt skal arbejde med. Jeg har flere valgmuligheder.

Det kræver ingen forberedelse at starte i terapi. Men det er et godt udgangspunk, hvis du til den første samtale kort fortæller lidt om dig selv og dine forventninger til vores samtaler. Du er også velkommen til at sende mig en mail eller ringe til mig forud for vores første møde.

Et terapiforløb er helt individuelt. Nogle har brug for at komme tit og andre blot få gange.

 

Jeg arbejder ud fra en seriøs og etisk grundholdning. Alt hvad vi taler om sker i fuld fortrolighed. Jeg har tavshedspligt.

 

Lever du eller har du levet i et voldeligt forhold, som du gerne vil lægge bag dig? Jeg kan hjælpe dit til et liv uden vold - Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os starte med en uforpligtende snak.

 

Du kan også kontakte Lone Keller via denne kontaktformular